Addons - [EAE Add-ons] Cupid's Arrow | EternalTeam.Org Xenforo Community
Neler yeni
Scorpiol                                                                                            Scorpiol VDS satın al
Kaynak ikonu
1671127247522.png


Cupid's Arrow, üyelerinize diğer üyelere emoji "okları" fırlatma fırsatı verir. Seçenek ayarlanmışsa, anonim olarak başlatmayı seçebilirler. Emoji üyelerinin birbirlerine fırlatılmasına izin verilen eklenti seçeneklerinde ayarlanmıştır. Anonim olarak gönderilirse ve hedef üye, kullanıcı gizliliğini atlama iznine sahipse, onlara oku kimin fırlattığını görebilir. Oklar uyarı olarak görünür, bu nedenle hedef üye bu eklenti için uyarıları kapatmaya karar verirse, hedeflendikleri konusunda bilgilendirilmezler (yine de günlüğe kaydedilmesine rağmen).

Özellikler:
  • Yöneticiler, üyelerin hangi emojiyi kullanabileceğine karar verir. Onları temaya dayalı yapmak isteyebilirsiniz, yani sonbahar mevsiminde hindi ve jack_o_lantern kullanın.
  • Hedeflenen bir üyenin gizlilik ayarına saygı duyar (Kullanıcıların .. Cupid'in oklarıyla sizi hedeflemesine izin verin). Takip ettiğiniz kişiler olarak ayarlanırsa başlatıcıya, kullanıcı gizliliğini atlama iznine sahip olmadıkça üyenin şu anda hedeflenemeyeceği bildirilir.
  • Hedef edinme yüzdesi seçeneğini kullanarak bir "isabet" başarı oranı belirlemeyi seçebilirsiniz . Kurulumda varsayılan olarak %95'tir. 0'a ayarlanırsa, ok fırlatıcısı her zaman hedefini kaçıracak, 100 ise her zaman vuracaktır.
  • Amaçlanan hedef kaçırılırsa, rastgele yeni bir hedef seçilir. Yeni hedef, Kullanıcıların şunları yapmasına izin ver... ayarını Takip ettiğiniz Kişiler olarak ayarladıysa ve sizi takip etmiyorlarsa, bu bir eksiklik olacaktır. Bunun gibi kayıplar günlüğe kaydedilmez.
  • İstatistikleri görüntüleme iznine sahip yöneticiler, adminCP'de üyeler tarafından başlatılan okları görüntüleyebilir: İçerik -> [EAE] Aşk Tanrısının oku -> Başlatılan oklar. Bu, başlatılan emojiyi, tarihi, vurulan hedefi, anonim olarak gönderilip gönderilmediğini, bir ıskalama olup olmadığını ve amaçlanan hedefi (ıskalama ve başka bir hedefin vurulması durumunda) görüntüler. Bu istatistikler, başlatıcı, hedef, amaçlanan hedef ve kullanıcı adına göre aranabilir, bu nedenle, örneğin bağlamdan çıkarılabilen bir emoji ile bir üyenin her zaman başka bir üyeyi hedefleyip hedeflemediğini görmek için yararlı bir araç olabilir.
  • Başlatılan oklar varsayılan olarak 60 gün sonra silinir. Bunu 1 günden (yukarıdaki özellik için pek kullanışlı değil) 365 güne değiştirebilir veya süresiz olarak tutabilirsiniz (0 ayarı).
İfadeler: Ön ekli eae_cpar_

İzinler: [EAE] Aşk Tanrısının oklarını başlatabilir, kayıtlı grup için yükleme sırasında genel izin Evet olarak ayarlanır. Bu noktada sizin tarafınızdan seçilen bir emoji olmayacağından, başlatma fa-ikonunu gören ve onu seçen üyeler sadağınız boş mesajı ile karşılanacaktır. İlgi çekici.

Tablolar ve değişiklikler: Veritabanınıza xf_eaecpar_cupids_arrow adlı bir tablo ve xf_user_privacy (eaecpar_allow_send_cupids_arrow) olarak bir tablo eklenir. Kaldırıldığında bunlar kaldırılır.
Yazar
H4cktime
İndirilme
0
Görüntüleme
175
İlk yayınlama
Son güncelleme
Değerlendirme
0.00 yıldız 0 değerlendirme

H4cktime ait diğer kaynakar

xenforo eklentileri xenforo eklentiler defacer VDS satın al hacker blog
Üst Alt